Workshops

Workshopoverzicht

Steeds meer werkgevers krijgen te maken met werknemers met schulden, niet uw schuld maar wel uw zorg. Wat kunt u doen om erger te voorkomen. Schuldproblemen aanpakken kan op diverse manieren. Essentieel is dat werkgever en werknemer zo vroeg mogelijk in gesprek gaan. Grip-schuldhulpverlening heeft diverse workshops voor leidinggevenden en werknemers.

  • Doe meer met je salaris! Een workshop voor werknemers waar ze leren hoe je meer met je salaris en geld kan doen door slim te besparen en een goede administratie bij te houden. Zodat inkomen en uitgaven goed in balans zijn. Werknemers krijgen praktische tips van onze budgetcoaches waarmee ze direct aan de slag kunnen.
  • Werknemers met financiële problemen. Wat u moet weten en vroegsignalering. Als een werknemer veel schulden heeft komt er veel op u af. Waar moet de werkgever op voorbereid zijn? In deze workshop wordt aandacht besteed aan de wettelijke begrippen en procedures bij schuldhulpverlening. Bijvoorbeeld, hoe werkt een loonbeslag? Maar ook welke risico’s zijn er voor de organisatie. Aan de hand van concrete voorbeelden kunnen leidinggevenden op een eenvoudige wijze veel kennis opdoen.
  • Maatwerk workshop: Op verzoek kunnen onze budgetcoaches en gecertificeerde schuldhulpverleners over diverse onderwerpen workshops of voorlichting geven. Bijvoorbeeld over de uitvoerig en correcte berekening van een loonbeslag, het opzetten van beleid voor schuldhulpverlening en de inzet van sociale- of personeelsfondsen bij schuldhulpverlening

Wilt u meer informatie over één van deze workshops of een offerte aanvragen neem dan contact op met onze servicedesk. Via telefoon 030- 212 38 11 of via e-mail info@grip-schuldhulpverlening.nl.