Nieuws

Schuldhulp ondermaats

27 juni 2016, 19:30 Ruud Mikkers
Dit bericht is gepubliceerd op Telegraaf.nl.

DEN HAAG - Mensen met schulden die voor hulp aankloppen bij gemeenten worden onvoldoende geholpen. Staatssecretaris Klijnsma (Sociale Zaken) concludeert in een brief aan de Tweede Kamer dat de schuldhulpverlening "nog beter kan en beter moet" Lees verder >>.

Schuld en werk

15 december 2014
Dit artikel is verschenen in ArboMagazine op 15 december 2014.

Werknemers met schulden: veel werkgevers vinden dat dát hun probleem niet is. Tot zo’n medewerker niet meer aan werken toekomt en schuldeisers beslag laten leggen op het loon. Dan blijkt dat tijdig ingrijpen veel ellende en kosten had kunnen voorkomen. Gonny Driessen, schuldhulpverlener bij Grip, vertelt over preventiebeleid voor HR en oplossingen in het geval van werknemers met schulden. Download het volledige artikel "Schuld en werk".

Niet uw schuld, wel uw zorg

30 november 2014
Dit artikel is verschenen in Arbo Rendement op 30 november 2014.

Steeds meer werknemers zitten in de schulden. Dat is niet alleen voor henzelf een groot probleem, ook werkgevers ondervinden daar de gevolgen van. Schuldproblemen zorgen voor stress, verminderende werkprestaties, risico op verzuim en fraude. Wat kan je doen? Download het volledige artikel "Niet uw schuld, wel uw zorg", verschenen in Arbo Rendement door: van Gonny Driessen, schuldhulpverlener bij Grip.